Despre mine

Fotografia mea
M-am nascut pe 08.05.2009 in Timisoara, intr-o zi de vineri, la ora 13.00. Nu prea am plans cand am venit pe lume pentru ca eram foarte obosit si speriat de tot ce se intampla in jurul meu. Pana la urma mi-am dat drumul incet dar sigur, mai ales pentru ca cineva imi umbla in nas, dar m-am linistit cand o mana m-a ridicat si m-a asezat apoi pe pieptul mamei. In rest nu prea imi mai aduc aminte nimic din primele zile, pentru ca dormeam mult. Acum sunt mai maricel, in 08.11.2009 fac 6 luni, imi place sa ascult ce se intampla in jurul meu, sa mananc fructe pasate si sa ma joc cu manutele. Dar cel mai mult imi place sa fiu bagat in seama.

marți, 23 martie 2010

Cica urmeaza o fetita :)

Asa se spune cand primul cuvant al copilului este "mama". Si un baietel daca spune prima data "tata" :)
Cred ca v-ati dat seama ca Rares incepe sa lege silabe. Pentru ca sunt constienta ca nu a spus mama pentru ca ar intelege ce inseamna... desi m-am bucurat foarte mult cand l-am auzit duminica pentru prima data spunand "mamamamamamamamamama". E ceva nou pentru el. In 3-4 luni sunt sigura ca se va descurca mai bine si va incepe sa lege cuvinte simple. Asa ca, poate ma repet, dar chiar suntem pe drumul cel bun. Simt asa tot mai mult cu fiecare zi ce trece.
Terapeuta noastra, Claudia, mi-a sugerat sa rarim din nou sedintele de terapie, pentru ca ma descurc bine si le pot face singura acasa. Asa ca probabil din luna aprilie vom continua sa mergem doar de 2 ori pe saptamana la cabinet in loc de 3 ori. Si iata din nou un semn bun. Rares este tot mai vioi. Acum cand se intoarce pe burtica isi salta mereu funduletul in sus si da din genunchi, Claudia spune ca incearca sa se ridice pe genunchi. Poate in vreo 2 luni o sa ma laud si cu asta. Doamne ajuta sa fie asa!
Cu jucariile, ce sa mai vorbesc, ii place sa se joace mai ales cu o zdranganea pe care o tine mai usor in mana stanga. Atata da din ea, si o priveste de parca ar fi cea mai frumoasa jucarie de pe lumea asta. Cateodata o scutura cu asa putere incat se loveste in cap, si rade asa tare... E un dragut.
Avem doi dintisori, unul sus si unul jos si bineinteles ca a descoperit o noua placere: sa-i frece unul de altul scrasnind de mama focului :) De multe ori incerc sa-i distrag atentia ca sa se opreasca, am impresia ca acus'-acus' ii sparge.
Acum, ca a venit si caldura, am inceput sa facem plimbari cu carutul pe care nu l-am folosit de vreo 3 luni. Ieri, de exemplu, a dormit in carut in curte aproape 2 ore. Si el demult nu mai are somnul asa de lung peste zi (tinand cont ca doarme bine noaptea si se trezeste dimineata doar la 8-9).
Cam astea sunt vestile despre Rares, v-am pupat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu