Despre mine

Fotografia mea
M-am nascut pe 08.05.2009 in Timisoara, intr-o zi de vineri, la ora 13.00. Nu prea am plans cand am venit pe lume pentru ca eram foarte obosit si speriat de tot ce se intampla in jurul meu. Pana la urma mi-am dat drumul incet dar sigur, mai ales pentru ca cineva imi umbla in nas, dar m-am linistit cand o mana m-a ridicat si m-a asezat apoi pe pieptul mamei. In rest nu prea imi mai aduc aminte nimic din primele zile, pentru ca dormeam mult. Acum sunt mai maricel, in 08.11.2009 fac 6 luni, imi place sa ascult ce se intampla in jurul meu, sa mananc fructe pasate si sa ma joc cu manutele. Dar cel mai mult imi place sa fiu bagat in seama.

Deviz initial

Nota autorului 07.05.2013:
Devizul primit de la clinica din Germania a fost inlaturat de pe blog datorita faptului ca in ultima perioada persoane de rea credinta au incercat sa profite de pe urma situatiei noastre si a altor familii cu copii speciali, folosindu-se de informatiile postate pe blogurile noastre.
Va multumim pentru intelegere.


Prof. Bettag, neurochirurg la clinica din Trier ne-a raspuns dupa ce a analizat si imaginile RMN-ului.
Avem acum si un deviz oficial, costul interventiei se ridica la 15.000 euro, in acesta fiind incluse investigatiile, tratamentul, operatia si sederea in spital pentru mine si Rares pentru o perioada estimata de 7 zile.
Singurul lucru pe care prof Bettag nu ni l-a comunicat este data operatiei, dansul ne-a scris ca interventia trebuie facuta in functie de starea copilului. Cu cat starea este mai proasta, cu atat interventia devine mai urgenta. Drept urmare, i-am trimis un alt mesaj in care i-am dat mai multe detalii despre starea lui Rares, despre rezultatele controalelor la neurolog, rezultatele obtinute in urma recuperarii medicale pe care o facem deja de 4 luni, rezultatele controalelor facute la oftalmolog. Sper ca in cateva zile sa se pronunte cu privire la perioada optima pentru realizarea interventiei.
Ca si procedeu, recomanda o procedura minim invaziva: endoscopia. Ne-a scris ca riscurile sunt minime, iar toate interventiile de genul acesta efectuate de dansul pana in prezent au decurs foarte bine si au avut rezultatele asteptate. Nu se poate pronunta cu privire la posibilitatea si perioada in care Rares isi poate reveni complet sau nu din punct de vedere motor, asta depinde de fiecare pacient in parte.