Despre mine

Fotografia mea
M-am nascut pe 08.05.2009 in Timisoara, intr-o zi de vineri, la ora 13.00. Nu prea am plans cand am venit pe lume pentru ca eram foarte obosit si speriat de tot ce se intampla in jurul meu. Pana la urma mi-am dat drumul incet dar sigur, mai ales pentru ca cineva imi umbla in nas, dar m-am linistit cand o mana m-a ridicat si m-a asezat apoi pe pieptul mamei. In rest nu prea imi mai aduc aminte nimic din primele zile, pentru ca dormeam mult. Acum sunt mai maricel, in 08.11.2009 fac 6 luni, imi place sa ascult ce se intampla in jurul meu, sa mananc fructe pasate si sa ma joc cu manutele. Dar cel mai mult imi place sa fiu bagat in seama.

Documente medicale

Nota autorului 07.05.2013: 
Toate documentele medicale au fost scoase de pe blog datorita faptului ca oameni de rea credinta au incercat sa obtina avantaje materiale de pe urma mai multor familii cu copii speciali, inclusiv a noastra. 
Aceste documente va pot fi puse la dispozitie doar la cerere.
Va multumim pentru intelegere.

Rares a facut primul RMN la doar 3 saptamani de viata, la Neuromed in Timisoara, la sugestia pediatrei noastre dr. Marginean Otilia, medic primar pediatru si medic specialist endocrinolog la Spitalul de Copii Louis Turcanu din Timisoara. RMN-ul a confirmat partial diagnosticul initial pus a treia zi de la nastere de medic neonatolog dr Dima Mirabela in maternitatea Bega. Era vorba de un chist arahnoidian si nu porencefalic cum s-a presupus initial.
Al doilea RMN a fost facut la 7 saptamani de viata, la Promedica Diagnostic in Bucuresti, in urma unei internari la Spitalul Bagdasar Arseni, sectia Neurochirurgie.
De atunci au mai fost efectuate 2 RMN-uri si o tomografie, dar imaginile nu sunt atasate aici.
Scrisoarea medicala atasata este facuta de Dr Stoica Florina, oftalmolog la Maternitatea Odobescu din Timisoara, care l-a consultat prima data pe Rares la 2 saptamani de viata si de atunci il vede la fiecare 3 luni.