Despre mine

Fotografia mea
M-am nascut pe 08.05.2009 in Timisoara, intr-o zi de vineri, la ora 13.00. Nu prea am plans cand am venit pe lume pentru ca eram foarte obosit si speriat de tot ce se intampla in jurul meu. Pana la urma mi-am dat drumul incet dar sigur, mai ales pentru ca cineva imi umbla in nas, dar m-am linistit cand o mana m-a ridicat si m-a asezat apoi pe pieptul mamei. In rest nu prea imi mai aduc aminte nimic din primele zile, pentru ca dormeam mult. Acum sunt mai maricel, in 08.11.2009 fac 6 luni, imi place sa ascult ce se intampla in jurul meu, sa mananc fructe pasate si sa ma joc cu manutele. Dar cel mai mult imi place sa fiu bagat in seama.

sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Poze RMN si documente medicale

Nota autorului 07.05.2013:
Toate documentele medicale au fost scoase de pe blog datorita faptului ca, in ultima perioada, oameni de rea-credinta au incercat sa obtina avantaje materiale de pe urma mai multor familii cu copii speciali, inclusiv a noastra.
Acestea pot fi puse la dispozitie doar la cerere.
Va multumim pentru intelegere.
Diana

Atasez smai jos copii dupa primele 2 RMN-uri, concluziile celor 3 controale si scrisoarea medicala de la oftalmolog.

In pozele de mai jos se poate vedea foarte clar chistul, din ambele pozitii (vedere din lateral si de sus). Dupa cum se sesizeaza si cu ochiul liber, dimensiunea sa, in raport cu creierul lui Rares, care are doar 6 luni dupa am mai spus, este foarte mare. Dar e bine ca nu s-a marit in timp si dimensiunile se mentin in limitele initiale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu