Despre mine

Fotografia mea
M-am nascut pe 08.05.2009 in Timisoara, intr-o zi de vineri, la ora 13.00. Nu prea am plans cand am venit pe lume pentru ca eram foarte obosit si speriat de tot ce se intampla in jurul meu. Pana la urma mi-am dat drumul incet dar sigur, mai ales pentru ca cineva imi umbla in nas, dar m-am linistit cand o mana m-a ridicat si m-a asezat apoi pe pieptul mamei. In rest nu prea imi mai aduc aminte nimic din primele zile, pentru ca dormeam mult. Acum sunt mai maricel, in 08.11.2009 fac 6 luni, imi place sa ascult ce se intampla in jurul meu, sa mananc fructe pasate si sa ma joc cu manutele. Dar cel mai mult imi place sa fiu bagat in seama.

vineri, 29 octombrie 2010

Suntem bine si ne-a fost dor de voi :)

Dragi prieteni,
A trecut mult timp de cand nu v-am dat vesti despre puiutul nostru, sigur v-a fost dor de noi cum ne-a fost si noua de voi.
Rares este bine, mai voinic si mai smecher decat ati credea voi :) Mergem in continuare la recuperare, lucram si acasa, Rares este tot mai bine. Sta mai drept, are stabilitate mai mare, tine capul mai drept si il intoarce activ din stanga in dreapta si inapoi atat cand sta in pozitie verticala, cat si cand sta pe burtica. Inca nu sta singur in fundulet, decat daca e putin sustinut de manute sau subrat, dar nici nu il fortam pentru ca terapeuta nu ne da inca voie sa il tinem in fund. Toate la timpul lor, ne-am invatat sa avem rabdare si sa facem pasi marunti, dupa puterile lui.
Mai avem o veste buna: in curand ne vom muta la casa noastra, dupa multe eforturi si sacrificii, desi inca pe jumatate santier, vom fi, in sfarsit, singuri la casa noastra!
De peste o luna am inceput sa merg cu Rares si la gradinita. De fapt, este vorba despre Centrul Constantin Pufan, care are un program foarte interesant finantat din Anglia, program ce se adreseaza coiilor intre 0 si 5 ani, care au deficiente de vedere. Mergem la centru o data pe saptamana si cele doamne educatoare (Gabi si Caro) care se ocupa de acest program fac pe rand cate o ora de exercitii cu Rares. Este vorba in special de exercitii pentru stimulare vizuala, stimularea vorbirii, stimulare senzoriala, totul prin joaca. Foarte interesant. Cel mai frumos e ca Rares reactioneaza foarte bine la stimuli, in special la zgomot si la lumina. Cand copiii din program ajung la varsta de 3 ani sunt preluati de gradinita cu program fix din centru, unde si in prezent mai sunt copilasi cu astfel de probleme.
Cam astea sunt noutatile despre noi, sper sa revin curand cu alte vest si mai bune.
Mai jos cateva poze cu Rares, de care stiu ca v-a fost taaaare dor.
Va pupam.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu