Despre mine

Fotografia mea
M-am nascut pe 08.05.2009 in Timisoara, intr-o zi de vineri, la ora 13.00. Nu prea am plans cand am venit pe lume pentru ca eram foarte obosit si speriat de tot ce se intampla in jurul meu. Pana la urma mi-am dat drumul incet dar sigur, mai ales pentru ca cineva imi umbla in nas, dar m-am linistit cand o mana m-a ridicat si m-a asezat apoi pe pieptul mamei. In rest nu prea imi mai aduc aminte nimic din primele zile, pentru ca dormeam mult. Acum sunt mai maricel, in 08.11.2009 fac 6 luni, imi place sa ascult ce se intampla in jurul meu, sa mananc fructe pasate si sa ma joc cu manutele. Dar cel mai mult imi place sa fiu bagat in seama.

joi, 9 august 2012

Cel mai frumos vis

S-a intamplat acum vreo 5 zile...
Eram intr-o camera mare, foarte luminoasa, goala, cu geamuri mari. Pe jos era gresie sau linoleum, nu mai stiu exact, dar stiu ca era ceva lucios si deschis la culoare. Rares era pe jos, in genunchi, iar David foarte aproape, in spatele lui. Eu eram la vreo 20 de metri departare, cu fata catre copii, iar Vali, mama lui David in spatele meu. Nu o vedeam, dar stiam ca e acolo...
Dintr-o data David a tasnit in fuga pe langa Rares, catre noi. Rares l-a vazut, s-a ridicat incet in picioare si a inceput sa mearga! Incet si timid, exact ca un bebelus care paseste pentru prima data... Am simtit o imensa fericire si am inceput sa tip: "Vali, Vali! Uita-te la el, uita-te la el!" Simteam ca nu am aer si ca de-abea imi iasa cuvintele din gura. Ca si atunci cand se intampla ceva si incepi sa fugi, vrei sa strigi ajutor dar ti se taie respiratia si de-abea reusesti sa rostesti vreun cuvant. Dar emotia si fericirea pe care le-am simtit... nu pot sa explic in cuvinte. Stiu doar ca m-am trezit foarte bine dispusa, pentru ca aceste vise ma fac sa fiu optimista, sa merg inainte, ma fac sa fiu fericita. Imi doream asa de mult sa-l mai visez asa... nu se intamplase de mult, de foarte mult timp sa-l visez asa... se intampla foarte rar si de fiecare data sentimentele si emotiile pe care le simt sunt aceleasi. Cred ca singurul moment in care am simtit aceleasi emotii a fost acela cand l-am nascut pe Rares... Sa-l vad ca merge sau ca vorbeste, sa-l vad ca este sanatos ar fi ca si cum l-as naste a doua oara... si pentru asta ma rog in fiecare seara la capul lui Rares.

Rares la botez, in momentul in care este trecut prin altar
Rares in bucatarie, in urma cu mai mult de jumatate de an
Rares, de ziua lui - 3 ani

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu