Despre mine

Fotografia mea
M-am nascut pe 08.05.2009 in Timisoara, intr-o zi de vineri, la ora 13.00. Nu prea am plans cand am venit pe lume pentru ca eram foarte obosit si speriat de tot ce se intampla in jurul meu. Pana la urma mi-am dat drumul incet dar sigur, mai ales pentru ca cineva imi umbla in nas, dar m-am linistit cand o mana m-a ridicat si m-a asezat apoi pe pieptul mamei. In rest nu prea imi mai aduc aminte nimic din primele zile, pentru ca dormeam mult. Acum sunt mai maricel, in 08.11.2009 fac 6 luni, imi place sa ascult ce se intampla in jurul meu, sa mananc fructe pasate si sa ma joc cu manutele. Dar cel mai mult imi place sa fiu bagat in seama.

duminică, 21 februarie 2010

ACASA, in sfarsit!!!

Cu doua ore in urma am ajuns acasa dupa un drum lung si obositor.
Ne-am intors cu vesti bune despre Rares, care este vizibil mai bine decat inainte de plecare. Operatia a fost un succes, Rares a fost operat pe 11 februarie, a stat 24 de ore la terapie intensiva si si-a revenit foarte repede si foarte bine. La doar 3 zile dupa operatie am inceput sa vad primele rezultate, desi neurochirurgul mi-a zis ca va dura chiar luni de zile recuperarea lui, mai ales din punct de vedere motor.
Important e ca suntem pe drumul cel bun, ca Dumnezeu ne-a ajutat prin puterea Lui si prin generozitatea celor care au contribuit cu donatii si nu numai, la insanatosirea puiutului nostru. Si nu vom inceta sa multumim pentru asta.
Voi reveni in zilele urmatoare cu detalii.
Va multumim inca o data tuturor.

6 comentarii:

  1. Ce veste minunata!Mare e puterea lui Dumnezeu!Abia astept sa-l vad pe Rares alergand si jucandu-se fericit.Va pup,
    si ma bucur din suflet pt.voi.
    Cerasela

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo! Mult succes in continuare! Ne vedem in curand.
    Emina

    RăspundețiȘtergere
  3. A fost o mare bucurie sa aflu ca a reusit operatia. Ma bucur ca exista solidaritate insa eroii sunteti voi, parintii care v-ati luptat si nu v-ati pierdut speranta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Dumnezeu sa fie in continuare alaturi de voi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multa putere in continuare, voi ati dovedit ca sunteti niste suflete foarte mari. Numai cei ce cred reusesc.
    Sper sa aud numai vesti bune in continuare.
    Petronela Mirciov (Viruzab).

    RăspundețiȘtergere
  6. Dragelor, va multumesc pentru mesaje.
    Petronela, ce mare supriza mi-ai facut! De-atat timp nu ne-am auzit, Emina imi mai da vesti cateodata despre tine, dar cred ca a trecut mult prea mul timp de cand nu ne-am vazut. Poate, in curand, cine stie...
    Va pupam cu mult drag pe voi si pe toti cei care se gandesc la noi.
    Diana

    RăspundețiȘtergere