Despre mine

Fotografia mea
M-am nascut pe 08.05.2009 in Timisoara, intr-o zi de vineri, la ora 13.00. Nu prea am plans cand am venit pe lume pentru ca eram foarte obosit si speriat de tot ce se intampla in jurul meu. Pana la urma mi-am dat drumul incet dar sigur, mai ales pentru ca cineva imi umbla in nas, dar m-am linistit cand o mana m-a ridicat si m-a asezat apoi pe pieptul mamei. In rest nu prea imi mai aduc aminte nimic din primele zile, pentru ca dormeam mult. Acum sunt mai maricel, in 08.11.2009 fac 6 luni, imi place sa ascult ce se intampla in jurul meu, sa mananc fructe pasate si sa ma joc cu manutele. Dar cel mai mult imi place sa fiu bagat in seama.

marți, 15 iunie 2010

Si avem si rezultatul...

Din care, din pacate, nu inteleg nimic. Si tot ce scrie suna atata de pompos si de ciudat incat ma sperie de-a dreptul. Au un stil medicii astia, de parca toata lumea ar intelege limbajul tehnic pe care stim cu totii, ei il stapanesc perfect. Doar ca noi, muritorii de rand, nu il intelegem si trebuie sa ne dam peste cap ca sa interpretam fiecare cuvant... Plus ca exprimarea de genul "stare stationare de la ultimele RMN-uri din mai si octombrie 2009" ma face sa ma intreb daca, intr-adevar, nu s-a schimbat nimic in bine??? Si mai scrie si niste chestii de care nici nu s-a pomenit in celelalte RMN-uri...
Asa ca va trebui sa astept data de 21, cand am programare la neurolog dr. Bacos, sa vedem ce spune si el. Si aici ma enervez din nou, ca s-au schimbat ambele asistente la dansul, trebuie sa explici de o suta de ori cine esti si ce vrei, sa astepti doua saptamani pentru 5 minute de discutie (cu Rares merg pentru EEG doar peste o luna, am fost in mai), iar daca vrei o programare mai devreme desi mergi cu bilet de trimitere trebuie sa platesti consultatia 50ron. Sa ridice mana sus cine nu s-a saturat de sistemul medical din Romania!!! Plus ca mai nou ma intreaba si medicul de familie "da' ce, imi trebuie bilet de trimitere de fiecare data cand merg la neurolog?!". Da, imi trebuie, daca nu vreau sa platesc consultatia. M-am saturat de porcariile astea. Dupa ce ca am cotizat o gramada toti anii in care am lucrat si singurele concedii medicale luate au fost cele cand am fost insarcinata cu Rares, mai trebuie si sa dau explicatii si sa sar cu o gramada de bani cand am nevoie de serviciile vreunui medic. Plus ca tocmai am aflat ca indemnizatia de crestere copil nu vine decat la sfarsitul lunii!!! Ca nu au bani!!! Noroc ca am un sot care munceste de dimineata pana seara, dar ma intreb ce fac cei care nu au alte venituri. Pe bune ca uneori iti vine sa-ti iei campii si sa pleci in Africa. Poate acolo e mai bine decat la noi. Dar mai bine inchei ca ma enervez si mai tare.
Intre timp incerc sa obtin un duplicat la CD si il trimit in Germania, neurochirurgul mi-a confirmat printr-un mesaj primit acum cateva zile ca se va uita peste imagini si imi va scrie parerea sa referitor la situatia lui Rares dupa operatie. O sa revin cu vesti imediat ce aflu si eu mai multe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu