Despre mine

Fotografia mea
M-am nascut pe 08.05.2009 in Timisoara, intr-o zi de vineri, la ora 13.00. Nu prea am plans cand am venit pe lume pentru ca eram foarte obosit si speriat de tot ce se intampla in jurul meu. Pana la urma mi-am dat drumul incet dar sigur, mai ales pentru ca cineva imi umbla in nas, dar m-am linistit cand o mana m-a ridicat si m-a asezat apoi pe pieptul mamei. In rest nu prea imi mai aduc aminte nimic din primele zile, pentru ca dormeam mult. Acum sunt mai maricel, in 08.11.2009 fac 6 luni, imi place sa ascult ce se intampla in jurul meu, sa mananc fructe pasate si sa ma joc cu manutele. Dar cel mai mult imi place sa fiu bagat in seama.

duminică, 12 septembrie 2010

Dragi prieteni,
Iata ca ma tin de cuvant si vin cu vesti despre Rares. Asa cum v-am anuntat nu mai am acces la Internet si vestile vor veni mai rar, dar incerc sa va tin la curent cu evolutia lui.
De doua saptamani am inceput din nou sedintele de recuperare, iar terapeuta care nu-l vazuse de 7 saptamani mi-a spus ca Rares e un alt copil, e mult mai prezent, se intoarce activ de pe spate pe burtica si inapoi, a inceput sa se rostogoleasca la fel de usor si spre partea dreapta. Singurul lucru mai putin bun e ca nu foloseste inca manuta dreapta asa cum ar trebui, dar vom continua cu programul de recuperare si speram la progrese in continuare.
Intre timp am primit si raspunsul prof. Bettag vis-a-vis de RMN-ul efectuat in iunie, il copiez mai jos, ca sa puteti vedea cu totii ce scrie:

Dear Mrs Cozma,

I am sorry for the delayed answer. Postoperative MRI shows a good fenestration of the cyst wall to the left lateral ventricle. The size of the left ventricle' s temporal horn has clearly diminished, there is no more compression of the left temporal lobe. So the goal of the surgery has been successfully reached. Of course, there may be some other neurological sequelae that will influence the development of Rares. As I am not a neurologist, I can not comment these factors.

I hope that Rares will improve!

With best regards,

Prof. Bettag

Besuchen Sie uns im Internet: www.bk-trier.de

Träger: Barmherzige Brüder Trier e.V.
Sitz: Koblenz, Amtsgericht Koblenz, VR 20071
Vorstandsvorsitzender: Bruder Peter Berg
Geschäftsführer: Bruder Alfons M. Michels - Andreas Latz - Werner Hemmes - Günter Mosen


In rest, suntem bine, desi situatia nu e roz (n-o sa intru in amanunte, desi poate unii sunteti curiosi...). Dar ne ajuta optimismul si faptul ca suntem doi oameni cu capul pe umeri care nu se dau batuti in fata greutatilor. S-au intamplat multe de la ultima postare, mai multe rele decat bune, dar am invatat sa scoatem ce e bine si din lucrurile rele care ni se intampla sau se intampla in jurul nostru. Va multumim tuturor celor care inca urmariti blogul lui Rares si promit sa revin si cu alte vesti imediat ce voi avea ocazia.
Numai bine tuturor.

3 comentarii:

 1. Sanatate si multa putere sa aveti, sa treceti cu bine si D-zeu sa va ajute in tot ce va doriti pupici multi lui Rares

  RăspundețiȘtergere
 2. Sanatate multa si sa auzim vesti bune
  DOAMNE AJUTA

  RăspundețiȘtergere
 3. dumnezeu sa va ocroteasca puiutul si sa va ajute in continuare

  RăspundețiȘtergere