Despre mine

Fotografia mea
M-am nascut pe 08.05.2009 in Timisoara, intr-o zi de vineri, la ora 13.00. Nu prea am plans cand am venit pe lume pentru ca eram foarte obosit si speriat de tot ce se intampla in jurul meu. Pana la urma mi-am dat drumul incet dar sigur, mai ales pentru ca cineva imi umbla in nas, dar m-am linistit cand o mana m-a ridicat si m-a asezat apoi pe pieptul mamei. In rest nu prea imi mai aduc aminte nimic din primele zile, pentru ca dormeam mult. Acum sunt mai maricel, in 08.11.2009 fac 6 luni, imi place sa ascult ce se intampla in jurul meu, sa mananc fructe pasate si sa ma joc cu manutele. Dar cel mai mult imi place sa fiu bagat in seama.

marți, 5 iulie 2011

Vesti despre Rares






Dragi prieteni,
Stiu ca asteptati de mult timp vesti despre Rares, din pacate nu am reusit sa intru pe Internet pana acum, dar e bine si asa, pentru ca aflati mai multe dintr-o data. De cand nu am mai scris pe blog ne-am intors de la Constanta (pe 12.05), am plecat la 1 Mai (pe 13.05) si ne-am intors si de-acolo (pe 03.06). Acum suntem acasa, si ne-am linistit putin cu plecarile, pana prin septembrie cand vom merge din nou la 1 Mai. Va atasez si cateva poze de la Oradea, cu Rares si ceilalti copii din salon, printre care si Anamaria pe care am sarbatorit-o chiar acolo cand a implinit 3 ani. De asemenea, la sectiunea de cheltuieli puteti vedea sumele cheltuite la Constanta.
Dar, chiar daca suntem acasa, nu lenevim, am reluat sedintele de Vojta cu Claudia si terapia la Centrul Pufan, asa ca 4 zile pe saptamana suntem prin oras la terapii.
Foarte multe noutati nu am sa va dau, pot sa va spun doar ca Rares este din ce in ce mai bine, acum sta singur in fund, dar nu merge inca in 4 labe. Facem progrese, dar cu pasi foarte lenti, si trebuie sa avem multa rabdare. Ne-am obisnuit insa si cu gandul asta, si chiar cu gandul ca sunt sanse mari ca Rares sa nu se recupereze 100% niciodata.
Intre timp Rares are ochelari noi, de fapt doar lentile noi, de data asta avem dioptrii si la ochiul stang. Dupa cum spune medicul oftalmolog dr Stoica Florina, un ochi microftalmic este si hipermetropic si, chiar daca in prezent pe ochiul stang nu se pot masura dioptriile, este indicat sa punem lentila si pe acest ochi. Oricum, vestile sunt bune si in acest sens, doctorita este optimista, la ultimul control a reusit sa-i vada pentru prima data retina, ceea ce este foarte bine si ne da sperante ca va vedea ceva si cu ochiul stang.
Am fost la control si la neurolog, deocamdata nu mai facem EEG-ul pentru ca nu avem modificari nici pozitive nici negative, asa ca pana spre iarna mergem doar pentru consultatia trimestriala. Ieri am facut si RMN-ul de control, a trecut un an de la ultimul, maine vom avea rezultatele si sunt foarte curioasa sa vad daca apar ceva modificari fata de cel ce anul trecut. Cu prima ocazia o sa va dau detalii despre rezultat.
In rest nu prea mai avem noutati, pot sa va spun doar ca Rares este un voinic si un mare smecher.
Va pupam si ne auzim curand.

6 comentarii:

  1. Doamne ajuta ca Rares este bine si spre mai bine! Chiar ma intrebam ce se mai intampla cu voi... Dumnezeu sa va binecuvinteze! Ana si Gabi Tihoi

    RăspundețiȘtergere
  2. M a impresionat incredibil povestea micutului Rares si cind i am vazut pozele am tresarit... deoarece am aceeasi afectiune ca si el si pot sa spun ca stiu exact ce simtiti si cit de greu va este. Cel mai important este sa aveti grija de micut si sa faceti orice este posibil ca acest copilas frumos sa si revina si mai mult de atit mergeti la citi mai multi medici si nu va lasati.O sa va ajute D umnezeu sa mergeti inainte si sa treceti peste toate greutatile .

    RăspundețiȘtergere
  3. Salutare,nu am mai intrat aici de vreo 2 postari dar o intreb frecvent pe Ramona de voi.M-a s bucura sa ne vizitati intr-o zi daca tot sunteti in oras si sa ne jucam impreuna!ati facut progrese uimitoare si vad ca si din punct de vedere al informatiilor ati crescut.
    Diana,tu de la postare la postare esti mai demna de admirat!

    RăspundețiȘtergere
  4. Va multumesc tuturor pentru cuvinte, ma bucur ca din cand in cand prieteni dar si oameni care nu ne cunosc ne mai viziteaza. Imi cer scuze ca raspund asa greu, scuza e ca nu am acces permanent la calculator. Oricum incerc sa va dau vesti despre Rares cat de des reusesc si sunt convinsa ca va bucurati de cate ori mai cititi cate ceva noi despre el. Va pupam.

    RăspundețiȘtergere
  5. Din partea varului Capverde Petrica cu familia de la Negresti-Oas ,va doreste multa sanatate si sa va dea Dumnezeu sa va bucurati de ingerasu vostru,toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua. Multumim pentru urari, scuze pentru raspunsul acesta care vine asa tarziu, dar de-abea acum l-am vazut. Era scris la o postare mai veche si nu l-am observat.
    Multa sanatate si voua.
    fam. Cozma

    RăspundețiȘtergere