Despre mine

Fotografia mea
M-am nascut pe 08.05.2009 in Timisoara, intr-o zi de vineri, la ora 13.00. Nu prea am plans cand am venit pe lume pentru ca eram foarte obosit si speriat de tot ce se intampla in jurul meu. Pana la urma mi-am dat drumul incet dar sigur, mai ales pentru ca cineva imi umbla in nas, dar m-am linistit cand o mana m-a ridicat si m-a asezat apoi pe pieptul mamei. In rest nu prea imi mai aduc aminte nimic din primele zile, pentru ca dormeam mult. Acum sunt mai maricel, in 08.11.2009 fac 6 luni, imi place sa ascult ce se intampla in jurul meu, sa mananc fructe pasate si sa ma joc cu manutele. Dar cel mai mult imi place sa fiu bagat in seama.

duminică, 15 aprilie 2012

Hristos a inviat!

Hristot a inviat!

Speram ca Sfintele Sarbatori de Paste, sarbatoarea sarbatorilor si imparateasa lor - cum spune preotul nostru, v-au gasit plini de credinta, de liniste sufleteasca si de sperante pentru un viitor mai bun, asa cum ni s-a intamplat noua. Va dorim din tot sufletul sa petreceti cu voie buna, cumpatare si iubire alaturi de cei dragi. Sa fiti sanatosi, sa fiti mai buni, sa aveti multa lumina in suflete si in case.
Va multumim tuturor celor care ne-ati fost si ne sunteti aproape, si ne rugam pentru binele celor care nu ne sunt aproape. Pentru ca e usor sa-ti iubesti aproape, dar e crestinesc sa-ti iubesti dusmanul.

Si, ca de obicei, cateva poze. Sper sa va placa iepurasii nostri... ca de Rares nu mai vorbesc :)
Asa a inceput sedinta foto... cu Rares suparat si iepurasii luand-o la goana...
Apoi, incet-incet, am devenit curiosi unii de ceilalti...
...ba, chiar a inceput sa ne placa...

...si, in final, am ramas doar doi... "ce spui, ciocnim un ou?"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu