Despre mine

Fotografia mea
M-am nascut pe 08.05.2009 in Timisoara, intr-o zi de vineri, la ora 13.00. Nu prea am plans cand am venit pe lume pentru ca eram foarte obosit si speriat de tot ce se intampla in jurul meu. Pana la urma mi-am dat drumul incet dar sigur, mai ales pentru ca cineva imi umbla in nas, dar m-am linistit cand o mana m-a ridicat si m-a asezat apoi pe pieptul mamei. In rest nu prea imi mai aduc aminte nimic din primele zile, pentru ca dormeam mult. Acum sunt mai maricel, in 08.11.2009 fac 6 luni, imi place sa ascult ce se intampla in jurul meu, sa mananc fructe pasate si sa ma joc cu manutele. Dar cel mai mult imi place sa fiu bagat in seama.

miercuri, 18 noiembrie 2009

Si despre Rares

Azi am fost la control, am repetat a nu stiu cata oara electroencefalograma si l-a consultat dnul dr Bacos. Se mentine asimetria stanga-dreapta, in sensul ca partea dreapta e mai moale si nu reactioneaza la fel in comparatie cu stanga. Totusi, Rares e vioi, l-a remarcat si dnul dr. Rade, incearca sa se ridice, vorbeste tot mai mult (in limba lui, bineinteles :)). Ieri a fost prima data cand a intins singur manuta dupa o jucarie si a tras-o spre el. Manuta stanga, dar e bine si-asa. Orice pas mic pentru noi pentru el e o realizare imensa. Ne-am obisnuit cu asta, am invatat sa nu avem asteptari foarte mari si am invatat sa ne bucuram de orice mic lucru nou pe care Rares il face.
I-am scris si dlui dr Sergiu Stoica, neurochirurg la spitalul Marie Curie din Bucuresti, ne-a fost recomandat de Isabela Iscru de la Click. Asteptam cu mare interes sa vedem parerea dumnealui.
Suntem optimisti si stim ca totul va fi bine.

4 comentarii:

  1. ce frumusel esti rares si ce mamica puternica ai!o sa vezi ca te vei face bine si faptul ca esti mic e o adevarata binecuvantare pentru ca nici nu iti vei aminti.Iti sta tare bine cu sepcuta,un adevarat gentleman..
    te pupam,anda si andy

    RăspundețiȘtergere
  2. Rares o sa vezi ca Dumnezeu este mare si te va ajuta sa treci peste aceasta problema.
    Dumnezeu nu abandoneaza ingerii
    aura

    RăspundețiȘtergere
  3. Rares...esti un ingeras care ai venit pe lume intr-o familie puternica, sa ne cresti frumos si cu inima mare.
    Noi ne rugam pentru voi si va suntem alaturi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dumnezeu a pus si va pune intotdeauna la incercare pe oamenii pe care Ii iubeste in mod special.Sa aveti doar incredere si sa va rugati si totul va fi bine!

    RăspundețiȘtergere