Despre mine

Fotografia mea
M-am nascut pe 08.05.2009 in Timisoara, intr-o zi de vineri, la ora 13.00. Nu prea am plans cand am venit pe lume pentru ca eram foarte obosit si speriat de tot ce se intampla in jurul meu. Pana la urma mi-am dat drumul incet dar sigur, mai ales pentru ca cineva imi umbla in nas, dar m-am linistit cand o mana m-a ridicat si m-a asezat apoi pe pieptul mamei. In rest nu prea imi mai aduc aminte nimic din primele zile, pentru ca dormeam mult. Acum sunt mai maricel, in 08.11.2009 fac 6 luni, imi place sa ascult ce se intampla in jurul meu, sa mananc fructe pasate si sa ma joc cu manutele. Dar cel mai mult imi place sa fiu bagat in seama.

luni, 14 decembrie 2009

Afara ninge...

Afara ninge :), e prima zapada din iarna asta.


Imi place zapada...imi place iarna...
Nu imi place frigul, dar imi plac fulgii de nea care cad de sus si se topesc pe fata mea...
imi place scartaitul zapezii sub picioare....
imi place sa ma bat cu bulgari de zapada...
imi place sa ma dau cu sania, sau cu punga, sau cu ligheanul :)Imi place iarna, imi place zapada.
Imi aduce aminte de copilarie, cand stateam afara pana mi se murau picioarele, pana nu-mi mai simteam nasul si obrajii si mainile de frig, cand intram in casa bunicii si ne incalzeam langa soba.
Ce bine era atunci... si frumos... oare am uitat sa ne bucuram de lucrurile acestea? De fulgii de nea, de prima zapada? De frumusetea pe care o aduce intinderea alba, care acopera tot ce e urat si murdar si negru.
Nu stiu voi, dar eu de cand e Rares in viata noastra, cu siguranta am invatat sa ma bucur din nou de lucrurile marunte, precum fulgii de nea si prima zapada.
Sa aveti o iarna frumoasa!
Pentru noi sigur asa va fi :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu