Despre mine

Fotografia mea
M-am nascut pe 08.05.2009 in Timisoara, intr-o zi de vineri, la ora 13.00. Nu prea am plans cand am venit pe lume pentru ca eram foarte obosit si speriat de tot ce se intampla in jurul meu. Pana la urma mi-am dat drumul incet dar sigur, mai ales pentru ca cineva imi umbla in nas, dar m-am linistit cand o mana m-a ridicat si m-a asezat apoi pe pieptul mamei. In rest nu prea imi mai aduc aminte nimic din primele zile, pentru ca dormeam mult. Acum sunt mai maricel, in 08.11.2009 fac 6 luni, imi place sa ascult ce se intampla in jurul meu, sa mananc fructe pasate si sa ma joc cu manutele. Dar cel mai mult imi place sa fiu bagat in seama.

duminică, 13 decembrie 2009

Raspuns clinica Trier, deviz


Prof. Bettag, neurochirurg la clinica din Trier ne-a raspuns dupa ce a analizat si imaginile RMN-ului.
Avem acum si un deviz oficial, costul interventiei se ridica la 15.000 euro, in acesta fiind incluse investigatiile, tratamentul, operatia si sederea in spital pentru mine si Rares pentru o perioada estimata de 7 zile.
Singurul lucru pe care prof Bettag nu ni l-a comunicat este data operatiei, dansul ne-a scris ca interventia trebuie facuta in functie de starea copilului. Cu cat starea este mai proasta, cu atat interventia devine mai urgenta. Drept urmare, i-am trimis un alt mesaj in care i-am dat mai multe detalii despre starea lui Rares, despre rezultatele controalelor la neurolog, rezultatele obtinute in urma recuperarii medicale pe care o facem deja de 4 luni, rezultatele controalelor facute la oftalmolog. Sper ca in cateva zile sa se pronunte cu privire la perioada optima pentru realizarea interventiei.
Ca si procedeu, recomanda o procedura minim invaziva: endoscopia. Ne-a scris ca riscurile sunt minime, iar toate interventiile de genul acesta efectuate de dansul pana in prezent au decurs foarte bine si au avut rezultatele asteptate. Nu se poate pronunta cu privire la posibilitatea si perioada in care Rares isi poate reveni complet sau nu din punct de vedere motor, asta depinde de fiecare pacient in parte.
Celor care urmariti postarile mele pe blog, pot sa va spun ca, cu mici exceptii (vis-a-vis de posibilitatea de a nu face niciodata interventia), prof. Bettag a confirmat ceea ce mi-a zis dl dr Stoica Sergiu, neurochirurg la Spitalul de Copii Marie Curie, din Bucuresti (procedura recomandata, faptul ca nu confirma interpretarile radiologilor cu privire la efectul compresiv al chistului ASTA MA MIRA CEL MAI TARE, IN TOATE CELE 3 RMN-URI EFECTUATE PANA ACUM RADIOLOGII POMENEAU DE UN EFECT COMPRESIV PE ZONA DIN JUR). Ma bucur ca avem deja doua pareri cat de cat similare.
Acum nu ramane decat ca prof. Bettag sa se pronunte cu privire la perioada optima pentru efectuarea interventiei.
Drumul nostru capata o directie mai clara. La capatul lui se vede luminita. La final va fi un soare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu