Despre mine

Fotografia mea
M-am nascut pe 08.05.2009 in Timisoara, intr-o zi de vineri, la ora 13.00. Nu prea am plans cand am venit pe lume pentru ca eram foarte obosit si speriat de tot ce se intampla in jurul meu. Pana la urma mi-am dat drumul incet dar sigur, mai ales pentru ca cineva imi umbla in nas, dar m-am linistit cand o mana m-a ridicat si m-a asezat apoi pe pieptul mamei. In rest nu prea imi mai aduc aminte nimic din primele zile, pentru ca dormeam mult. Acum sunt mai maricel, in 08.11.2009 fac 6 luni, imi place sa ascult ce se intampla in jurul meu, sa mananc fructe pasate si sa ma joc cu manutele. Dar cel mai mult imi place sa fiu bagat in seama.

luni, 21 decembrie 2009

Ce-mi doresc de ziua mea...

Azi e ziua mea... implinesc 31 de ani.
Anul acesta trebuia sa fie cel mai frumos din viata mea. Aveam un sot bun, incepusem sa ne construim o casa, ne luasem o masina si, mai presus de toate, viata noastra urma sa se implineasca prin venirea pe lume a primului nostru copil.
Rares a inchis cercul, puiutul nostru ne-a adus bucurie si lumina in suflete si in casa. Dar, in acelasi timp, vestea primita odata cu venirea lui pe lume, ne-a facut sa intram in disperare. Si nimic din tot ce a contat inainte nu mai era si nu mai este important. Acum important este ca Rares sa fie bine.
De aceea nu-mi doresc nimic de ziua mea... nimic pentru mine. Nu vreau cadouri, nu vreau urari, nu vreau surprize, nu vreau felicitari.
VREAU sanatate pentru Rares, vreau o viata frumoasa pentru el, vreau sa stiu ca va fi bine. VREAU sa va uniti gandurile si sa va rugati pentru sanatatea puiutului nostru... VREAU ca Dumnezeu sa se indure de el si de noi si sa-i dea sanatate. Dar, pentru ca Dl Parinte Benescu mi-a zis doar cu o zi in urma ca indiferent ce va fi, SE VA FACE VOIA LUI DUMNEZEU, ma rog atata de mult ca voia Lui sa fie aceea de a-l face bine pe Rares.
Doar atat mai vreau acum... azi... de ziua mea.

3 comentarii:

  1. Dia draga iarta-ma...cu toata nebunia de sfirsit de an am uitat sa te sun,dar tu sti ca sint alaturi de tine si ma gindesc tot timpul la voi.Stiu ce-ti doresti de ziua ta si o sa vezi ca Dumnezeu iti va implini dorinta.EL poate face minuni si va face si pentru Rares una.Iti doresc multi,multi ani in care sa te bucuri de puiutul tau,sa-l vezi crescind mare si sanatos.Te pup cu mult drag,Cerasela.

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Cerasela,
    Iti multumesc pentru gandurile bune. Stiu ca ne esti aproape si iti multumesc pentru asta.
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  3. buna, sunt un copil. povestea fiului vostru ma impresionat tare. dar nu pot face nimic. va urez tot ce va doriti si sper din suflet sa se faca bine!

    RăspundețiȘtergere